SI TINGUÉS LA MÀGIA D'UN MAG

Si tingués la màgia d’un mag és un conte escrit per Eulàlia Canal, amb il·lustracions de Robert Garcia. El conte està inspirat en una cançó composta l’any 2004 per Dàmaris Gelabert i Eulàlia Canal i forma part d’un projecte global anomenat com la cançó, La festa de la pau.

En Tim troba un Manual de màgia entre els llibres del seu avi. Fascinat per aquest llibre li pregunta d’on l’ha tret. L’avi li explicarà la història fil per randa: Ell era un nen quan va esclatar la guerra i tot es va capgirar. Tot i així, entre les sirenes i les corredisses al refugi, va conèixer una nena misteriosa que li va canviar la vida per sempre.

El projecte sorgeix amb el propòsit de difondre un missatge poderós entorn de la pau i la no- violència. El segell Tot Sona Records, dirigit per Dàmaris Gelabert i Àlex Martínez, engega una col·laboració amb l’ONG Metges Sense Fronteres, amb l’objectiu de fer arribar a l’entorn familiar i educatiu uns valors que han marcat des del principi totes les produccions del segell. De la iniciativa neix, a més, un nou enregistrament d’aquesta cançó, embrió del projecte, interpretat per reconeguts artistes de l’escena musical catalana, del qual es grava nou arranjament i un videoclip. Podeu veure més informació a www.lafestadelapau.org

DISCS

MATERIAL DIDÀCTIC I INSTRUMENTS