Animals viatgers, Carolina Pereira, digital

17,00 

Un conte musical amb un joc de 10 cartes amb dibuixos originals. 

En estoc

SKU: MD256L Categories: , , ,
 

Descripció

Conte musical amb un joc de cartes amb 10 dibuixos originals. Projecte educatiu de nivell inicial del primer cicle de Primària, creat per Carolina Pereira.

És un producte digital. Inclou:

  • 10 Cartes amb dibuixos i relats del conte, en format pdf descarregable.
  • Totes les cançons amb veu i sense veu en format digital, en mp3 (es rep un enllaç per descarregar al finalitzar la compra)

 DESCRIPCIÓ

Animals Viatgers és un conte musical narrat en català (també existeix la versió en castella, disponible a la nostra botiga), amb cançons originals (world music) creades amb l’objectiu d’ensenyar les 3 famílies d’instruments als infants, a casa i a l’escola. 

El conte és un joc de 10 cartes amb el relat escrit en el dors del dibuix, que es van intercal·lant en ordre amb les cançons de diferents estils: clàssic, hip hop, reggaeton, samba, bossanova, swing, country, joropo, africana, cançó de bressol, etc.

“Els graciosos personatges d’animals emprenen un viatge en el qual descobreixen les famílies d’instruments:el Passarinho del bosc, els de vent (flauta, èmbol i saxo) el PezPeix del mar, les cordes (violí, guitarra i txarango) el Mono Miki d’Àfrica, els de percussió (Tambors, maraques, sonalls, triangle i güiro).

Cada cançó té la seva animació amb moviment, ball, objectes, ritmes i instruments. Són alegres i divertides.”

Il·lustracions: Silvia Lenardón.

Conte i cançons: Carolina Pereira Copello

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.