NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 
 

Aprenc a tocar la guitarra 2

18,00 

Aquest llibre està pensat per a tots aquells nens i nenes que s’inicien a la pràctica d’aquest instrument amb uns coneixements bàsics de música. Les cançons i peces que el formen, populars i clàssiques, estan ordenades progressivament en l’aprenentatge de conceptes musicals.

La primera part està formada per un recull de melodies, peces populars i clàssiques on l’alumne podrà aprendre les nocions bàsiques de música i fer un primer tast del repertori guitarrístic. Aquesta secció també inclou petits resums bàsics de teoria musical que ens introdueixen a les noves peces.

La segona part, “Aquarel·les”, està formada per nou peces de creació pròpia adaptades i pensades perquè l’alumne faci una primera aproximació a la tècnica guitarrística clàssica més avançada com pot ser l’aprenentatge dels arpegis, lligats, harmònics, celletes, etc.

Espero doncs que aquest llibre d’iniciació sigui un material on els alumnes puguin arribar a estimar la música a través de l’aprenentatge i pràctica d’aquest bell instrument com és la guitarra.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.