Aprenc a tocar la guitarra 2

18,00 

En estoc

 

Descripció

Aquest llibre està pensat per a tots aquells nens i nenes que s’inicien a la pràctica d’aquest instrument amb uns coneixements bàsics de música. Les cançons i peces que el formen, populars i clàssiques, estan ordenades progressivament en l’aprenentatge de conceptes musicals.

La primera part està formada per un recull de melodies, peces populars i clàssiques on l’alumne podrà aprendre les nocions bàsiques de música i fer un primer tast del repertori guitarrístic. Aquesta secció també inclou petits resums bàsics de teoria musical que ens introdueixen a les noves peces.

La segona part, “Aquarel·les”, està formada per nou peces de creació pròpia adaptades i pensades perquè l’alumne faci una primera aproximació a la tècnica guitarrística clàssica més avançada com pot ser l’aprenentatge dels arpegis, lligats, harmònics, celletes, etc.

Espero doncs que aquest llibre d’iniciació sigui un material on els alumnes puguin arribar a estimar la música a través de l’aprenentatge i pràctica d’aquest bell instrument com és la guitarra.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.