Fora d'estoc
 
 

Bressolant, cançons de bressol

19,95 

Una proposta dolça que inclou 11 cançons de bressol i unes il·lustracions que ens conviden a viatjar al món dels somnis.

Fora d'estoc

navegar per llista de favorits

La cançó de bressol és una de les primeres trobades que tenim amb la música i la paraula. El cant embolcalla als infants per ajudar-los a calmar-se, i sobretot, a adormir-se.

Bressolant és un llibre i una proposta musical que s’arrela en la tradició valenciana per fer brollar noves veus i melodies conegudes que ens evoquen tonades d’infància que tots portem ben endins. Aquesta obra, il·lustrada dolçament, ens transmet la tendresa de paraules que han passat de generació a generació, i esdevé una invitació a pares mares i infants a mantindre viu el ritual quotidià de cantar per emprendre el viatge als somnis.

Inclou CD amb 11 cançons de bressol de Mara Aranda, Tatiana Prades, Mireia Vives, Eva Dénia, Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra”, Teresa Segarra, M. Amparo Hurtado, Cristina Blasco, Carraixet, Dani Miquel i Clara Andrés.

Per què és important la cançó de Bressol?

La cançó de bressol és el primer contacte que el nadó té amb la llengua materna. És obvi que la criatura no pot entendre encara la lletra de cap cançó ni de cap missatge lingüístic que li adreceu, però l’oïda del nadó en les darreres setmanes de gestació està suficientment desenvolupada com per reconèixer la veu materna. Potser aquest fet explica per què, d’una manera intuïtiva o no, cantem als xiquets i les xiquetes i com a través d’aquest cant aconseguim el nostre propòsit de relaxar-los.

Escritor: Josep Vicent Frechina

Ilustradors: Irene Bofill i Joanra Estellés

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.