NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 
 

El carnaval de los animales

17,50 

Materials pràctics d’iniciació a la música i moviment per a docents. Sessions pedagògiques de Bellaterra Música Editorial.

En aquest llibre trobareu l’imaginari artístic, musical, literari i històric al voltant del qual es va composar aquesta magnífica obra, el Carnaval dels Animals.

Al realitzar aquest llibre, els autors s’han centrat en la mirada i l’escolta dels nens i han procurat exposar les dades de manera amena i senzilla, sempre amb la intenció d’atraure la seva curiositat.

Trobareu també suggeriments i recursos que poden ser de molta utilitat per als mestres al moment d’elaborar les seves propostes didàctiques a l’aula.

Cadascuna de les músiques que componen la suite està associada a una sèrie d’idees i propostes educatives que poden ser molt interessants.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.