Conchita y Salvador van al cine

16,50 

Música i moviment per a persones grans

En estoc

SKU: MD200L Categories: ,
 

Descripció

L’objectiu principal d’aquest llibre + CD és proporcionar una vida activa i saludable a la gent gran que participa en aquest projecte de música i moviment, inspirat en una història real, la de Conxita i Salvador, una parella molt activa per als qui el cinema era una gran afició.

Presentem diferents activitats de música i moviment, centrades en un mateix tema, el cinema, que faciliten mantenir l’atenció i gaudir de l’experiència: una sessió de dansa creativa que afavoreix la presa de consciència corporal i impulsa l’explotació de nous moviments; una narració que estimula els oients a explicar les seves pròpies experiències; un treball manual que ajuda a evocar sensacions i recuperar records; i, finalment, el joc del refranyer per agilitzar la fluïdesa verbal.

Aquest material forma part del treball de recerca “Danza Esquema Corporal” desenvolupat amb un grup de persones entre 65 i 102 anys. Els resultats obtinguts ens van mostrar que després de la sessió, el concepte de si mateixos era més positiu i havia augmentat tant l’autoestima com el contacte social i l’interès per les relacions personals. L’estructura i avaluació de la sessió de dansa creativa es va dissenyar per als projectes “Movimiento y Cultura” i “Bailando con el Alzheimer” que es duen a terme anualment, des de 2012, per a cuidadors, familiars i persones amb demència.

Contingut: Llibre d’exercicis + CD

Mides: 23 x 16 cm

Enquadernació: Tapa tova

Pàgines: 44

Idioma: Castellà

Música: La Locomotora negra i Marta Canellas

Il·lustracions: Emma Schmid

Dir. de la col·lecció: Montse Roig

Editorial: Bellaterra Música Ed. / A Sense of Music, S.L.

P.V.P: 16’50 Euros

ISBN: 978-84-948399-9-3

IBIC: YQ, AVS, YB, YQB, YQW

Edició:

 

A QUI VA ADREÇAT: A cuidadors i familiars de persones grans.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.