NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 
 

Conchita y Salvador van al cine

16,50 

Música i moviment per a persones grans

L’objectiu principal d’aquest llibre + CD és proporcionar una vida activa i saludable a la gent gran que participa en aquest projecte de música i moviment, inspirat en una història real, la de Conxita i Salvador, una parella molt activa per als qui el cinema era una gran afició.

Presentem diferents activitats de música i moviment, centrades en un mateix tema, el cinema, que faciliten mantenir l’atenció i gaudir de l’experiència: una sessió de dansa creativa que afavoreix la presa de consciència corporal i impulsa l’explotació de nous moviments; una narració que estimula els oients a explicar les seves pròpies experiències; un treball manual que ajuda a evocar sensacions i recuperar records; i, finalment, el joc del refranyer per agilitzar la fluïdesa verbal.

Aquest material forma part del treball de recerca “Danza Esquema Corporal” desenvolupat amb un grup de persones entre 65 i 102 anys. Els resultats obtinguts ens van mostrar que després de la sessió, el concepte de si mateixos era més positiu i havia augmentat tant l’autoestima com el contacte social i l’interès per les relacions personals. L’estructura i avaluació de la sessió de dansa creativa es va dissenyar per als projectes “Movimiento y Cultura” i “Bailando con el Alzheimer” que es duen a terme anualment, des de 2012, per a cuidadors, familiars i persones amb demència.

Contingut: Llibre d’exercicis + CD

Mides: 23 x 16 cm

Enquadernació: Tapa tova

Pàgines: 44

Idioma: Castellà

Música: La Locomotora negra i Marta Canellas

Il·lustracions: Emma Schmid

Dir. de la col·lecció: Montse Roig

Editorial: Bellaterra Música Ed. / A Sense of Music, S.L.

P.V.P: 16’50 Euros

ISBN: 978-84-948399-9-3

IBIC: YQ, AVS, YB, YQB, YQW

Edició:

 

A QUI VA ADREÇAT: A cuidadors i familiars de persones grans.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.