Fora d'estoc
 
 

Bon dia. Una cançó contada d’Els Pets

16,90 

Fora d'estoc

Un conte de l’editorial Nanit basat en la cançó homònima d’Els Pets, que explica el despertar d’un poble i us convida a viure l’aventura d’un “Bon dia!”

Il·lustrat per Marta Montañá

A través dels cops d’escombra de la vella Montserrat, rere el vidre entelat del bar de la plaça, amb la peixatera que pren paciència amb la Consol i l’avi Josep que reposa, comença un nou dia en un poble qualsevol.

Fes una ullada

A Nanit, converteixen les cançons en contes per apropar-les als més petits de la casa i fer-los arribar els missatges que amaguen. Per això, de les lletres en fan històries, per a que les pogueu compartir i pogueu gaudir-les amb ells. A cada conte hi trobareu la biografia del grup adaptada per als més petits i tot un seguit de propostes per a que pogueu redescrobrir les il·lustracions i els secrets de cada pàgina. A més, cada conte col·labora amb una ONG en defensa dels drets dels infants.

Els contes estan enterament pensats i fets a casa, perquè volen contribuir a enfortir el potencial i els recursos del país de manera sostenible i respectuosa amb el nostre planeta. 

Activitats regal de l’Editorial Nanit

A l’equip de Nanit creuen que els contes tenen vida més enllà de les seves pàgines i ofereixen propostes per gaudir en família, activitats i idees.

nanit.cat

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.