NOTA INFORMATIVA: Totes les comandes que es realitzin a partir del dia 2 d’agost de 2019 a les 12:00h a la nostra web se serviran a partir del dia 26 d’agost de 2019.
 
 
 

Bon dia

16,90 

Una cançó contada d’Els Pets

En estoc

Quant.

Un conte de l’editorial Nanit basat en la cançó homònima d’Els Pets, que explica el despertar d’un poble i us convida a viure l’aventura d’un “Bon dia!”

Il·lustrat per Marta Montañá

A través dels cops d’escombra de la vella Montserrat, rere el vidre entelat del bar de la plaça, amb la peixatera que pren paciència amb la Consol i l’avi Josep que reposa, comença un nou dia en un poble qualsevol.

Fes una ullada

A Nanit, converteixen les cançons en contes per apropar-les als més petits de la casa i fer-los arribar els missatges que amaguen. Per això, de les lletres en fan històries, per a que les pogueu compartir i pogueu gaudir-les amb ells. A cada conte hi trobareu la biografia del grup adaptada per als més petits i tot un seguit de propostes per a que pogueu redescrobrir les il·lustracions i els secrets de cada pàgina. A més, cada conte col·labora amb una ONG en defensa dels drets dels infants.

Els contes estan enterament pensats i fets a casa, perquè volen contribuir a enfortir el potencial i els recursos del país de manera sostenible i respectuosa amb el nostre planeta. 

Activitats regal de l’Editorial Nanit

A l’equip de Nanit creuen que els contes tenen vida més enllà de les seves pàgines i ofereixen propostes per gaudir en família, activitats i idees.

nanit.cat

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.