NOTA INFORMATIVA: Totes les comandes que es realitzin a partir del dia 2 d’agost de 2019 a les 12:00h a la nostra web se serviran a partir del dia 26 d’agost de 2019.
 
 

Dani Miquel – A Nadal un pas de pardal

11,80 

Disc-llibre de nadales de Dani Miquel

En estoc

Quant.

A Nadal un pas de pardal és un llibre/disc que recull la tradició nadalenca valenciana. Un total de 25 cançons amb l’estil de Dani Miquel, recollint les nadales més conegudes de la nostra tradició que escalfen els dies d’hivern. Amb un disseny original i innèdit de Joanra Estellés. Tot un regal que omplirà les dies de Nadal de música alegre per passar unes bones festes!

Autor: Dani Miquel

Il·lustrador: Joanra Estellés

Dani Miquel és tot un fenomen musical arreu del País Valencià. Amb una trajectòria treballada des de baix, poc a poc, poble a poble, la seva proposta esdevé ja un referent generacional; la Banda Sonora Original que milers de xiquetes i xiquets valencians recordaran el dia de demà. I també les mares i pares -és clar-, perquè la seva música i espectacle són de vocació familiar, per a disfrutar grans i menuts; connectant de manera natural amb les noves sensibilitats d’oci cultural que eixigia l’actual generació de famílies valencianes.

“Cantacançons” o “alquimista musical” serveixen per definir l’esperit d’aquest inquiet músic d’Alcúdia, a qui la formació de conservatori se li quedava estreta. Amb desig de recerca, amb ganes d’oferir una proposta diferent que connectés generacions, Dani Miquel ha fet una important tasca de recuperació de cançons infantils tradicionals valencianes, perdudes dins la memòria de iaies, iaios i dels que algun dia les van sentir de menuts i avui les rememoren des del filtre màgic d’en Dani. Un ric repertori que ara reviu gràcies a l’alcudià i la seva banda.

Alhora, Dani Miquel suposa una proposta enriquida pels valors. Tant a les cançons pròpies com les revisitades, cants alegres per viure plenament, suposen una aposta per valors amables, solidaris, inclusius, d’estima i respecte, lluny de relats sexistes, discursos estereotipats i estètiques uniformitzadores. Dani Miquel té cura pels detalls sonors, recupera instruments antics o estranys, incorpora joguines musicals, assolint així altres textures i matisos musicals que obren la ment dels infants.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.