Dani Miquel – Més Musiqueries

20,00 

Segon disc de Musiqueries de Dani Miquel

En estoc

Quant.

Més musiqueries és un llibre/CD que segueix l’estil de Musiqueries per seguir recollint un grapat de cançons, jocs i propostes creatives que tenen la singularitat de tenir l’arrel clavada en la cultura valenciana. Trobareu cançons per cantar, per riure, per jugar, o per moltes coses més.

Escritor: Dani Miquel

Il·lustrador: Joanra Estellés

Dani Miquel és tot un fenomen musical arreu del País Valencià. Amb una trajectòria treballada des de baix, poc a poc, poble a poble, la seva proposta esdevé ja un referent generacional; la Banda Sonora Original que milers de xiquetes i xiquets valencians recordaran el dia de demà. I també les mares i pares -és clar-, perquè la seva música i espectacle són de vocació familiar, per a disfrutar grans i menuts; connectant de manera natural amb les noves sensibilitats d’oci cultural que eixigia l’actual generació de famílies valencianes.

“Cantacançons” o “alquimista musical” serveixen per definir l’esperit d’aquest inquiet músic d’Alcúdia, a qui la formació de conservatori se li quedava estreta. Amb desig de recerca, amb ganes d’oferir una proposta diferent que connectés generacions, Dani Miquel ha fet una important tasca de recuperació de cançons infantils tradicionals valencianes, perdudes dins la memòria de iaies, iaios i dels que algun dia les van sentir de menuts i avui les rememoren des del filtre màgic d’en Dani. Un ric repertori que ara reviu gràcies a l’alcudià i la seva banda.

Alhora, Dani Miquel suposa una proposta enriquida pels valors. Tant a les cançons pròpies com les revisitades, cants alegres per viure plenament, suposen una aposta per valors amables, solidaris, inclusius, d’estima i respecte, lluny de relats sexistes, discursos estereotipats i estètiques uniformitzadores. Dani Miquel té cura pels detalls sonors, recupera instruments antics o estranys, incorpora joguines musicals, assolint així altres textures i matisos musicals que obren la ment dels infants.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.