Fora d'estoc
 
 

Dani Miquel – Musiqueries, de Vinaròs a Oriola el país vola

22,50 

El tercer volum de Musiqueries de Dani Miquel

Fora d'estoc

La vida és un viatge, i aquesta és la idea que Dani Miquel vol transmetre amb aquest tercer treball de Musiqueries. Un llibre/disc on trobarem personatges ben singulars com Enric Valor i les seves rondalles i també cantarem al ritme dels trens que recorren el nostre país i que han ajudat a canviar la vida de moltes persones. A més, també descobrirem a un Joan Petit molt particular a qui li agraden tots els ritmes i a Feliu, que amb el seu rap ens fa riure amb les paradoxes dela vida moderna. I què dir de les cançonetes que sense adonar-nos les coneixem tots i totes i encara perduren malgrat les modes que van tan ràpides.

Aquestes cançons i moltes més les trobareu en aquest nou treball de Musiqueries de Dani Miquel, que va enregistrar al Teatre Micalet de València amb els músics Josep Alcover, Rafa Solves, Vicent Millo i Àlvar Carpí. En aquest tercer treball, com en tots els Musiqueries, a més de la música trobareu un llibre dissenyat per Joanra Estellés amb l’estil propi dels anteriors treballs per combinar text, imatge i música d’’una forma atractiva i agosarada. Cada pàgina, cada nota, cada paraula, et permet olorar el flaire d’’una feina pacient, el tacte sedós d’’un treball fet a consciència i el gust exquisit d’’un treball únic i necessari per fer volar el país.

Escritor: Dani Miquel

Il·lustrador: Joanra Estellés

Dani Miquel és tot un fenomen musical arreu del País Valencià. Amb una trajectòria treballada des de baix, poc a poc, poble a poble, la seva proposta esdevé ja un referent generacional; la Banda Sonora Original que milers de xiquetes i xiquets valencians recordaran el dia de demà. I també les mares i pares -és clar-, perquè la seva música i espectacle són de vocació familiar, per a disfrutar grans i menuts; connectant de manera natural amb les noves sensibilitats d’oci cultural que eixigia l’actual generació de famílies valencianes.

“Cantacançons” o “alquimista musical” serveixen per definir l’esperit d’aquest inquiet músic d’Alcúdia, a qui la formació de conservatori se li quedava estreta. Amb desig de recerca, amb ganes d’oferir una proposta diferent que connectés generacions, Dani Miquel ha fet una important tasca de recuperació de cançons infantils tradicionals valencianes, perdudes dins la memòria de iaies, iaios i dels que algun dia les van sentir de menuts i avui les rememoren des del filtre màgic d’en Dani. Un ric repertori que ara reviu gràcies a l’alcudià i la seva banda.

Alhora, Dani Miquel suposa una proposta enriquida pels valors. Tant a les cançons pròpies com les revisitades, cants alegres per viure plenament, suposen una aposta per valors amables, solidaris, inclusius, d’estima i respecte, lluny de relats sexistes, discursos estereotipats i estètiques uniformitzadores. Dani Miquel té cura pels detalls sonors, recupera instruments antics o estranys, incorpora joguines musicals, assolint així altres textures i matisos musicals que obren la ment dels infants.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.