NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 

Elasticat

50,00 

Cinta elàstica per cantar i ballar cooperativament.

Cinta elàstica per cantar i ballar cooperativament. Composta pels set colors de l’Arc de Sant Martí, fa 2,25 m en repòs. Disposa d’una sivella als extrems que permet crear un cercle o unir diversos elàstics.

Inclou una bossa de tela, un dossier pedagògic (pdf) i un cançoner (pdf).

Com a complement, també oferim la possibilitat d’adquirir un connector octogonal (preu: 18 euros).

Per a un grup de 25 persones es recomana la compra de 3 – 4 Elasticats.

Més informació (descarrega’t la fitxa)

Proposta didàctica: Violant Olivares
Fabricació: Harmony Games
Confecció: El Calaix de l’Àvia

Material sedós, divertit, versàtil i, sobretot, molt flexible, l’Elasticat ens permetrà dur a terme un munt d’activitats cooperatives adequades a totes les edats i necessitats educatives. Els alumnes podran construir rotllanes, fileres i tota mena de figures geomètriques alhora que canten, ballen i segueixen la música.

Les possibilitats de moviment són immenses: Aixecar/abaixar, tirar endins/enfora, fer una onada, balancejar de dreta a esquerra, passar la cinta creuant les mans, remar amb braços simultanis o alterns, fer estiraments asseguts en rotllana, agafar-la i deixar-la anar alternativament, deixar-la anar tots alhora, caminar en marxa, fer formes allargades com serps o trens, fer ús del connector d’estrella (o octogonal) per crear formes complexes, com ara flors, rodes de molí, teranyines…

Alguns dels aspectes que es treballaran són els contrastos (dins-fora, amunt-avall, agut-greu, davant-darrere, lent-ràpid, recte-ondulat…), la pulsació i el fraseig. El fet que l’Elasticat estigui compost pels set colors de l’Arc de Sant Martí també permet que les activitats puguin adaptar-se als boomwhackers, les campanes de colors i altres instruments amb les mateixes característiques sonores.

Quins altres beneficis aporta l’Elasticat?

• Afavoreix la interacció social
• Cohesiona el grup i enforteix el sentiment de pertinença
• Fa guanyar confiança en un mateix (i en els altres) i millora l’autocontrol
• Fomenta la creativitat i les ganes d’explorar a través del moviment
• Augmenta la força i la flexibilitat de la musculatura (com també enforteix el tronc superior dels infants que van en cadira de rodes)
• Allibera tensions
• És ideal per passar una bona estona!

Quantitat

1 elasticat, 2 elasticats, 3 elasticats, 4 elasticats – inclou 1 connector

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.