NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 

Harmonicus – Descobreix els sons vol. 1

19,95 

Un, llibre, un disc i una harmònica per descobrir els sons i ritmes d’una forma divertida
Harmonicus és una proposta per descobrir els sons i els ritmes tocant l’harmònica d’una forma divertida. 
L’harmònica és un instrument ideal per a un primer contacte amb la música. Per això, a través de l’Harmonicus, us proposem d’obrir les portes del meravellós món dels sons i dels ritmes. Tocar un instrument no és sempre fàcil, sobretot al principi. Requereix una mica de dedicació i de pràctica que, en el cas de la mainada, és recomanable de reforçar amb l’ajuda dels adults. 
El mètode didàctic Harmonicus consta de tres elements: un llibre amb les melodies escrites en notació musical tradicional i en un nou sistema de quadres i colors, acompanyades de divertides il•lustracions; una harmònica de la prestigiosa casa alemanya Hohner; i, un cd que conté les 10 cançons gravades en dues versions: una tocada amb l’harmònica i l’altra amb acompanyament musical.
El capità
El despertador
Plou i fa sol
Cada dia al dematí
Cargol treu banya
La lluna, la pruna
El lleó
Sol solet
En Joan petit
El gegant del pi
Plou i fa sol (swing)
Acompanyaments musicals

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.