Jocs rítmics 1, DINSIC

10,00 

Sense Stock

Esgotat

 

Descripció

Continguts generals

En aquest primer volum de la col·lecció hi trobareu les explicacions de jocs de caràcter musical, de caràcter motriu o de ritme i paraula.
Molts dels jocs que es tracten pertanyen a l´ampli repertori del nostre llegat popular infantil, i d´altres corresponen a exercicis realitzats en les classes de rítmica de l´Institut Joan Llongueres.
Una sèrie de motius que s´exposen en el llibre, ens indueixen a pensar que el joc ha d´estar íntimament vinculat a les activitats docents que hom destina als menuts. El noi crea en el joc una atmòsfera imaginativa i s´hi submergeix de tal manera que li és difícil deslligar-se´n i distingir el món real de la fantasia.

Estructuració

Una fitxa per cada joc amb els diferents apartats: organització, evolució, observació, variació, etc.
Relació de jocs:
El gat, El jardiner, Campaneta la ning-ning, El tren, La gallina cega, Joc de relleus, Figures musicals, Notes musicals, Canvi de parella, Concurs musical, L´ocell perdut, Cap a la dreta, cap a l´esquerra, Que ve el llop!, La cacera, Drets i asseguts, El trencaclosques, Joc de relleus, Els quatre cantons, Què dibuixarem’, Joc dels cèrcols, Com passarem el riu’, Les estàtues, Contradicció, Moros i cristians, Expressió corporal, Joc de relleus, Missatge mímic, El circ, Les síl·labes, Pim, pam, pum, Què veiem al camp’, Les presentacions, Les comparacions, Les vocals, Coneguem el país.
Característiques tècniques

Il·lustracions
En blanc i negre. Portada en color.

Mides
15,3 x 21,7 cm, vertical

Enquadernació
Rústica

Nombre de pàgines
48

ISBN
84-95055-68-6

Editor
DINSIC Publicacions Musicals

Autora
Núria Trias Llongueres

Àmbit
Escoles de Música i Conservatoris Sensibilització musical
La música a l’educació general Educació Infantil

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.