NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 
 

Musi•Instruments

24,00 

Targetes d’instruments, un material didàctic.

Un conjunt de 88 targetes d’instruments musicals.

Impreses sobre poliéster blanc amb un gruix i una resistència adequades per a la seva manipulació i ús per part dels/les alumnes.

Per una cara hi trobareu la imatge de l’instrument i darrere el seu nom. Permet treballar el reconeixement d’instruments, la seva classificació i fer altres activitats amb una metodologia activa i participativa, a través de la manipulació.

Material que serveix per introduir d’una manera fàcil i diferent els elements de notació bàsica i nous conceptes musicals. Dona vida fomentant la participació, la interacció i l’autonomia dels nostres alumnes fent que aquests siguin partícips i protagonistes dels seus processos d’aprenentatge. Forma part d’un conjunt de propostes variades de material manipulable orientades a l’aprenentatge musical.

Mida de cada targeta: 4,5 x 3,5 cm.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.