NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 

Musi•Rhythm

50,00 

Targetes ideals per a treballar el concepte del ritme.

Un conjunt de targetes rítmiques impreses sobre poliéster blanc amb un gruix i una resistència adequades per a la seva manipulació i ús per part dels/les alumnes. La mida de cada targeta es proporcional al valor de la figura que conté.

Aquest material està pensat per a que tingui una doble funció: per una banda és un material de composició rítmica que permet als/les alumnes moure les targetes físicament, en comptes d’escriure amb un llapis i paper, facilitant que es centrin en l’activitat creativa, i per l’altra, es pot utilitzar per treballar les equivalències rítmiques.

Material que serveix per introduir d’una manera fàcil i diferent els elements de notació bàsica i nous conceptes musicals. Dona vida fomentant la participació, la interacció i l’autonomia dels nostres alumnes fent que aquests siguin partícips i protagonistes dels seus processos d’aprenentatge. Forma part d’un conjunt de propostes variades de material manipulable orientades a l’aprenentatge musical.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.