Fora d'estoc
 
 

Pam pam 2

15,00 

Canto senza parole. Quarteto Gordon per piccolissimi

Fora d'estoc

Cançons melòdiques i rítmiques sense paraules dissenyades per a l’escolta i el desenvolupament del nen d’acord amb l’aprenentatge de la música de la Teoria de Edwin E. Gordon.

El CD conté 20 cançons arranjades a 4 veus a capella i un fullet de 12 pàgines, El Professor Gordon és l’autor de 18 de les 20 cançons del CD, disposades en 4 veus, a cappella. Els 2 temes restants són composicions originals dedicades al Prof. Gordon composades pels músics-educadors del Quartet Gordon, un conjunt vocal format per Wlad Mattos, Aline Romeiro, Arnolfo Borsacchi i Elisa Campus.

De cada peça, la melodia o el tema rítmic s’exhibeix en una primera interpretació. Posteriorment, la superposició de les altres veus té com a objectiu ajudar el nen i l’oient a esbrinar com s’estructura la sintaxi musical, en una barreja de línies melòdiques i rítmiques i de motius relacionats amb el  llenguatge expressiu de la música.

Els adults podran aprendre alguns acompanyaments rítmics o melòdics senzills o compartir amb ells el plaer de l’escolta.

El fullet adjunt al CD ofereix consells i suggeriments útils per a pares i educadors.

Fishing

Unexpected

Baton Twirler

Stop, Look and Listen

Please

Confusion

Walking Dogs

Warm Evening

Anticipation

Gold Morning

Moon Chant

Skating

The Typewriter

Gordonando

Determination

Sweet Wave

Children’s Game

Blinking Lights

Chorinho pro Gordon

The Goodbye Song

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.