Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in /var/www/vhosts/totsona.com/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 2007

Error a la base de dades del WordPress: [Got error 28 from storage engine]
SELECT DISTINCT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id LEFT JOIN wp_termmeta AS tm ON (t.term_id = tm.term_id AND tm.meta_key = 'order') WHERE tt.taxonomy IN ('product_cat') AND tr.object_id IN (5515) ORDER BY tm.meta_value+0 ASC, t.name DESC

 
 
 

Pam pam 1

15,00 

Canto senza parole. Quarteto Gordon per piccolissimi

En estoc

Quant.

Cançons melòdiques i rítmiques sense paraules dissenyades per a l’escolta i el desenvolupament del nen d’acord amb l’aprenentatge de la música de la Teoria de Edwin E. Gordon.

El CD conté 17 cançons arranjades a 4 veus a capella i un fullet de 12 pàgines, Algunes cançons han estat especialment composades per al desenvolupament musical del nen,  altres són  cançons famoses arranjades pel Quartet Gordon, un conjunt vocal format pels músics i educadors Wlad Mattos, Aline Romeiro, Arnolfo Borsacchi i Elisa Campus.

De cada peça, la melodia o el tema rítmic s’exhibeix en una primera interpretació. Posteriorment, la superposició de les altres veus té com a objectiu ajudar el nen i l’oient a esbrinar com s’estructura la sintaxi musical, en una barreja de línies melòdiques i rítmiques i de motius relacionats amb el  llenguatge expressiu de la música.

Els adults podran aprendre alguns acompanyaments rítmics o melòdics senzills o compartir amb ells el plaer de l’escolta.

El fullet adjunt al CD ofereix consells i suggeriments útils per a pares i educadors.

Barser (A.Borsacchi)

Pastime with good company (Enrico VIII)

Sambinha (A.Borsacchi)

Variazione N°1 K265 (W.A.Mozart)

Caruaru (W.Mattos)

Dondolando su una nuvola (A.Borsacchi

Inno alla gioia (L.W.Beethoven)

Happy and Sad (E.E.Gordon)

L’ubriaco…cade (A.Borsacchi)

Orsù (A.Borsacchi)

Uppino a cavallo (A.Borsacchi)

Minuetto in sol minore (J.S.Bach)

Ago nel pagliaio (A.Borsacchi)

Fossili – dal Carnevale degli animali (C.de Saint-Saens)

Ninna Nanna, Op.49 N°4 (J.Brahms)

Non ci sto! (A.Borsacchi)

Musica, musica (A.Apostoli)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.