Ralet, ralet. Samfaina de colors

15,00 

Disc de l’espectacle “Ralet, ralet” de Samfaina de colors, estrenat l’any 1999 amb 311.000 espectadors i 777 representacions.

En estoc

SKU: CDE179 Categories: ,
 

Descripció

Ralet, ralet és un concert de música tradicional catalana adreçat a nens i nenes. Amb l’ajuda de la cançó Ralet ralet, surten objectes d’un cistell que ens condueixen a altres cançons.

Què surt del cistell? Un gall, la Margarideta, un barret de pèls de conill, el senyor Rucàs, una bola de miralls, una gorra, una faixa, el sol solet…

Aquest espectacle va ser estrenat al teatre Socialet de Terrassa amb les amigues de Pedagogia de l’Espectacle el gener de 1999 i ens ha donat grans satisfaccions. Ara ens hem decidit a enregistrar les cançons d’aquest concert.

Així, doncs, us arriba a les mans el resultat d’un treball que ha madurat viatjant per tot el país fent campanyes amb la bona gent de l’Associació Cultural de Granollers, Atot, La General, Fundació Miró, Rialles, Teatre Actiu, La Terminal, Tramma, Xarxa, ajuntaments, entitats i associacions. Dues temporades de treball intens, dues-centes funcions i més de quaranta mil nens i nenes que han vist l’espectacle!

El tractament d’aquest treball discogràfic ha volgut mantenir la sensibilitat del directe (embolicat en cotó fluix, com diu en Pep Garcia), però s’han permès enriquir els arranjaments musicals afegint-hi alguns instruments. També sentireu, en representació dels nens i de les nenes que vénen a veure l’espectacle, la Mireia i l’Ànnia, a les quals fem un petó i una abraçada.

Ralet ralet és una producció de Samfaina de Colors.

S’ha enregistrat i mesclat, durant l’estiu de 2000, en part a casa i en part a l’estudi 4.41 de Girona, d’en Toni París, sota la direcció tècnica d’en Kei Macias.
Les fotografies són fetes per en Josep Maria i la Isabel, de can Font Fotògraf.
El disseny gràfic i la il·lustració corresponen a en Martí Sàiz de Cel·lula acció creativa
La selecció de les cançons l’ha feta la Mirna Vilasís i els arranjaments, en Xavi Múrcia.

Els músics hem estat:
Ernest Martínez, percussions (bombo, caixa, plats, udú, caixixis, castanyetes i cuineta).
Xavi Múrcia, veu, guitarra, guitarró, mandola, mandolina i viola de roda.
Toni Pujol, contrabaix.
Mirna Vilasís, veu, salteri, acordió diatònic i flauta.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.