Rawala i els 4 elements

17,50 

Aquesta guia recull propostes didàctiques a l’entorn de la història de Rawala, una nena que apareix misteriosament prop d’una tribu de l’Amazones i creixerà lliure, valenta i disposada a escoltar i a deixar-se ajudar per les veus de la naturalesa

En estoc

 

Descripció

Autora Marta Canellas

Aquesta guia recull propostes didàctiques a l’entorn de la història de Rawala, una nena que apareix misteriosament prop d’una tribu de l’Amazones i creixerà lliure, valenta i disposada a escoltar i a deixar-se ajudar per les veus de la naturalesa. És una història que ens convida a viure-la de moltes maneres, posant-hi un focus o un altre depenent del context en què la vulguem fer servir. Per això trobareu un ventall d’activitats variades, pensades tant per al context escolar, com per al de l’escola de música o les activitats de lleure. Però tant si escollim centrar-nos en la música, la història o el moviment, el denominador comú és l’estima i la curiositat cap a la natura.
Els grans protagonistes d’aquesta història són els quatre elements de la naturalesa: la terra, l’aigua, el foc i l’aire. En seran el fil conductor i l’element central del gran bloc d’activitats que us proposem. Així podrem viure cada element des de la percepció sensorial, el moviment, el so, la cançó que li hem dedicat i també les arts plàstiques. Així mateix, hem afegit una part de reflexió per tal d’obrir un espai per compartir amb el grup, més des de la curiositat i des de la vivència de cadascú, que amb la intenció trobar respostes concretes a les preguntes que es plantegen.

Adreçat a mestres d’infantil i primària, professors d’escola de música i també a les famílies que desitgin viure una experiència musical a casa.

Aquest llibre conté:
• Activitats de moviment, instrumentals, performatives, danses, etc. relacionades amb cada element de la terra i que acompanyen a treballar el conte Rawala i els elements, des de l’etapa infantil fins a cicle superior de primària.
• Un CD o un enllaç amb codi QR a: 6 cançons originals a una i a dues veus (i els seus playbacks) i 3 peces instrumentals creades per a aquests materials adequades per treballar la dansa, l’escalfament vocal i la relaxació.
• Propostes artístiques plàstiques per a cada activitat.
• Propostes per a reflexionar després de cada activitat.
• Imatges retallables o fotocopiables per realitzar les activitats.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.