Re Mi, un nen que Fa Sol

22,00 

En estoc

Quant.

Un conte il·lustrat editat per Capa Publisher per sensibilitzar i apropar la realitat de nens, nenes i famílies amb trastorn de l’espectre autista a partir d’un fet quotidià, com és el fet d’anar el primer dia a l’escola i trobar nous companys, la mestra, un nou espai, en definitiva noves rutines. El conte, al ser il·lustrat, permet que les mestres puguin mostrar les il·lustracions als infants i ells puguin expressar el que reflexa la il·lustració.

La música és un gran vehicle per poder desenvolupar la inclusió educativa d’aquest nens, nenes i famílies.

El psicòleg i psicoanalista Miquel Gómez publica el seu primer llibre: ReMi, un nen que FaSol, amb il·lustracions de la paretana Elena Nieto.
És el primer dia de curs a P3, els nens van arribant i van descobrint el pati, les aules, les mestres i els nous companys. En tot aquest grup hi ha en ReMi, un nen amb trastorn de l’espectre autista.
A mesura que avança el curs, la mestra i els altres nens començaran a descobrir que el comportament d’en ReMi difereix molt de la resta dels altres nens, però ell els mostrarà que la música pot ser la millor aliada perquè tots plegats facin una activitat inclusiva.
Un conte il.lustrat que és gran recurs psicopedagògic per sensibilitzar als més petits (i grans) de com persones amb l’espectre autista poden mostrar els seus interessos específics, en aquest cas la música, i com aquesta i amb la bona voluntat de tot l’entorn, famílies, escola, entitats… pot millorar la qualitat de vida d’aquests nens i les seves famílies.
  • Ajuda a desenvolupar la comprensió lectora.
  • Fomenta la sensibilitat per diversitat funcional.
  • Fomenta una educació musical inclusiva

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.