Rock & Orff

23,00 

Sense Stock

Esgotat

 

Descripció

Com puc aconseguir que les meves classes de música siguin més participatives? Quin repertori motiva l’alumnat? Per què s’ho passen millor amb una cançó comercial que amb una simfonia?

La realitat és que la música moderna és més propera als alumnes i moltes vegades poc valorada pel professorat.

Rock & Orff és un material que sorgeix d’aquesta primera necessitat de connectar i motivar l’alumnat, d’acostar-lo a conceptes musicals universals a través d’un repertori de música moderna. Aquesta publicació, que inclou un doble suport: paper i compact disc (CD I CD-ROM), ofereix un treball molt complet i útil per al professorat de primària, secundària i escoles de música: orientacions pedagògiques, criteris d’avaluació, partitures, playbacks, musicogrames, glossaris tècnics, context estètic musical de les peces, anàlisi de les temes, il·lustracions, fotografies, etc.

Teniu a les vostres mans un material de suport molt atractiu, complet i alhora molt motivador per a alumnat, que el troba molt proper al seu bagatge musical.

COL·LECIONS: Biblioteca de Eufonía
EAN: 84-7827-291-7
AUTORS
Aguilera Villalobos, Elena / Egea Noain, Celia / Lazcoz Urtazun, Pola / Madina Nazabal, Olga / Martínez Riazuelo, Inmaculada
ETAPES
Ed. Secundària Obligatòria (ESO)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.