NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 

Si tingués la màgia d’un mag

19,00 

Conte escrit per Eulàlia Canal, amb il·lustracions de Robert Garcia. Inspirat en la cançó La festa de la pau, de Dàmaris Gelabert.

Si tingués la màgia d’un mag és un conte escrit per Eulàlia Canal, amb il·lustracions de Robert Garcia.

El conte està inspirat en una cançó composta l’any 2004 per Dàmaris Gelabert i Eulàlia Canal i forma part d’un projecte global anomenat com la cançó, La festa de la pau.

En Tim troba un Manual de màgia entre els llibres del seu avi. Fascinat per aquest llibre li pregunta d’on l’ha tret. L’avi li explicarà la història fil per randa: Ell era un nen quan va esclatar la guerra i tot es va capgirar. Tot i així, entre les sirenes i les corredisses al refugi, va conèixer una nena misteriosa que li va canviar la vida per sempre.

El projecte sorgeix amb el propòsit de difondre un missatge poderós entorn a la pau i la no- violència. El segell Tot Sona Records, dirigit per Dàmaris Gelabert i Àlex Martínez, engega aquest projecte a benefici de Metges Sense Fronteres, amb l’objectiu de fer arribar a l’entorn familiar i educatiu uns valors que han marcat des del principi totes les produccions del segell i les cançons de la reconeguda artista. De la iniciativa neix, a més, un nou enregistrament d’aquesta cançó, embrió del projecte, interpretat per reconeguts artistes de l’escena musical catalana, del qual es grava nou arranjament i un videoclip.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.