Fora d'estoc
 
 

Tyanut Nit – Fil de Vida

20,00 

Un llibre que voldries per a l’endemà d’arribar a casa amb el teu fill adoptat.

Fora d'estoc

Un seguit d’estratègies, exercicis, consells i pràctiques que utilitzen la música com a vehicle i eina per teixir el més difícil de teixir entre uns pares adoptius i un nen adoptat: el vincle.

A través d’un llenguatge tan universal com la música (potser el més universal), Tyanut Nit – Fil de Vida ens ajuda no només a desenvolupar estratègies per enfortir el vincle familiar sinó també a entendre quines són les necessitats afectives del nostre fill. La música és un vehicle sense competència en aquest aspecte. A Tyanut Nit – Fil de Vida, la música ens ajuda a configurar els primers records sonors, a desenvolupar o fins i tot perfeccionar la parla, a facilitar noves rutines i sobretot a teixir complicitats a través del joc.

Molts llibres sobre adopció se centren en el trencament, l’enyor al passat, el canvi tan brusc en la vida dels nens… Tyanut Nit – Fil de Vida presenta un plantejament molt innovador en aquest aspecte: està pensat per ajudar-nos a reparar aquests danys més que no pas a entendre’ls. És un llibre pràctic, positiu, divertit, pensat perquè els pares facin de pares. És un llibre d’eines per als pares; i és un llibre de jocs per als nens.