Un sac d’endevinalles

11,50 

Un recull d’endevinalles musicades per cantar, escoltar, llegir i pintar.

En estoc

 

Descripció

Després de l’èxit d’Endevinalles musicals, aquest és el segon recull d’endevinalles que ha musicat la vallenca Rosabel Bofarull, acompanyades d’il·lustracions de la també vallenca Berta Artigal. Cada endevinalla musical va acompanyada de la seva lletra, la seva partitura i una activitat per fer (pintar, completar, dibuixar, etc.) El llibre porta d’un disc on s’hi poden escoltar les Endevinalles Musicals, en versió cantada i versió instrumental. La veu l’hi posa la Marta Amigó i l’Uri Mas. A més a més, porta algunes partitures per poder tocar algunes endevinalles en altres instruments, com el violoncel, el clarinet, el violí o la viola.

L’autora: Rosabel Bofarull:

Titulada superior en solfeig, teoria de la música i acompanyament, professora de piano i llicenciada en filologia catalana. Exerceix de professora a l’EMM Robert Gerhard de Valls. És autora de diverses cantates infantils, com El peix irisat, El petit avet o Els colors de l’Àfrica. També és autora dels llibres Xilofonada poètica – J. Raspall,  Xilofonada poètica – M. Ginesta i Endevinalles Musicals.

La il·lustradora: Berta Artigal

Va estudiar il·lustració i disseny gràfic entre l’escola Llotja i l’Escola d’art de Tarragona. Podeu trobar els seus dibuixos estampats sobre roba, en una col·lecció de joies, en diversos cartells i revistes o en dos llibres infantils: L’amic i Lola y su cotorra. També va il·lustrar el primer volum Endevinalles musicals.

La gallina

El gall

El llibre

La campana

La xocolata

La lletra “u”

El riu

El cel

El Sol

La foscor

L’agulla de cosir

L’escombra

L’arc de Sant Martí

L’avió

El llop

El grill

El bolet

L’ou

La xemeneia

La lluna

La camisa

La taronja

La lletra “p”

La clau

La carta als reis

Versions instrumentals

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.