Curs Intensiu Juliol Estimulació Musical

Un programa dissenyat per la Dàmaris Gelabert, amb el propòsit de potenciar les capacitats musicals dels infants de 0-6 anys i gaudir plegats del llenguatge afectiu de la música.

A Totsona entenem la primera infància com l’etapa musical per excel·lència, ja que l’infant fa servir la música com a un dels seus primers sistemes de comunicació. La música té influència en els dos hemisferis cerebrals i incideix en totes les dimensions de l’infant: física, cognitiva, emocional i social. És per això que les nostres sessions de música suposen una experiència educativa integral.

El nostre enfocament pedagògic-terapèutic es basa en un dels millors mitjans de comunicació entre adults i infants: la cançó, i aquesta lligada sempre al joc, a l’expressió, al gest, al moviment i llenguatge.

En les nostres sessions volem comptar amb la participació dels pares perquè sabem que, dins l’entorn familiar, la música pot ajudar a crear un clima adient a l’adquisició i reforç d’hàbits i aprenentatge i sobretot a reforçar la cohesió i el vincle afectiu.

Dates de les sessions

Dimarts 2, 9, 16, 23 i 30 de juliol
Dijous de juliol 4, 18 i 25 de juliol

17:00h Nens/es fins els dos anys amb les seves famílies
18:00h Nens/es amb més de dos anys amb les seves famílies

Preu del curs: 80€
Durada de les session 50′

Formadora: Laura Carrión

INSCRIPCIÓ ja oberta!