Espaitotsona

Comunicat Espai Totsona: Degut a la última informació de la Conselleria de Salut i Educació hem decidit avançar-nos i suspenem les activitats extraescolars a partir d’avui dijous 12 de març. Estarem a l’espera de l’evolució d’aquesta situació excepcional per anar-vos informant sobre el retorn a la normalitat. Esperem que aviat ens puguem tornar a veure. Equip Totsona.

Un espai per a la música i l’aprenentatge.

Trobareu Estimulació Musical per a l’etapa 0-6 anys, formació per a formadors, material didàctic musical, dansa contemporània, activitats en família i molt més.

Mètode d’Estimulació Musical Totsona

La principal activitat de l’Espai Totsona són les classes del Mètode d’Estimulació Musical Totsona, que es desenvolupen de dilluns a dissabte en diferents tipografies de cursos i/o tallers.

Sessions setmanals

Sessions Caps de Setmana

Jocs de falda, massatges i cançons amb el teu nadó

Curs Intensiu Juliol Estimulació Musical Totsona

Dansa Contemporània

Classes que introdueixen els infants al món de la dansa i el seu llenguatge propi. L’enfocament és utilitzar la dansa com una eina d’expressió per transmetre missatges clars i expressar emocions i sentiments.

El projecte es basa en l’adquisició de coneixements tècnics per descobrir als infants la comunicació a través del cos i el moviment. Durant tot el curs es treballa en una temàtica i en un espectacle que es realitza a final de curs en el qual participen tots els alumnes. Aquest espectacle es basa en la dramaturgia del moviment, el procés d’elaboració i la posada en escena es fonamenta amb l’expressió de les emocions dels alumnes. A les classes es reforcen les relacions personals, els valors i el treball en equip.

En definitiva, una visió positiva d’aportació des de l’art que cada alumne descobreix que pot transmetre.

Educadora:

Cristina Molina

Horaris
 
Dilluns a les 19:00h.  Sessió per a nens i nenes de Primària (6 a 11 anys)
Divendres a les 18:00h. Sessió per a nens i nenes de Primària (6 a 11 anys)
 

Fi de curs 2017-18

Haka Modern Dance

Informació: horaris i preus

Coneix la Cristina Molina

Descobreix tot el que fem a l’Espai Totsona