Seminaris específics (4h)

Seminaris que amplien el repertori i propostes d’activitats d’alguna de les parts específiques del programa d’Estimulació Musical Totsona. Normalment es realitzen durant la setmana de formació del mes de juliol.

A aquests seminaris es pot assistir independentment d’haver o no realitzat el curs de 15h.

DANSES I AUDICIONS DES DE NADONS FINS ALS 6 ANYS

A càrrec de la Dàmaris Gelabert

Expressar la música des del cos a través de l’escolta ha de ser un dels pilars de l’educació musical en la primera infància. En aquest seminari t’oferim un conjunt de temes per dansar i per fer escolta activa que podràs aprendre a adaptar a sessions amb pares i nadons fins a infants de 5 anys. El repertori inclou danses del món però també altres propostes de música moderna. Les audicions són actives, amb moviment, que intentes aportar un nou repertori d’escolta basat en diferents estils musicals i proper a la música moderna.

Data: 11 Juliol 2016
Horari: 16:00 h – 20:30 h
Preu: 75€
Lloc: Espai Totsona, Cardedeu, Barcelona

MASSATGES I RELAXACIÓ AMB MÚSICA I CANÇONS

A càrrec de la Dàmaris Gelabert

Cada vegada més, som conscients que els infants necessiten moments de calma, d’aprendre a relaxar-se i a alliberar tensions des de ben petits. La música, el so, la veu i les cançons ens ajuden en aquesta tasca. En aquest seminari coneixerem com s’entén la relaxació des de la musicoteràpia i aprendrem tècniques de massatge i relaxació útils per a infantil, educació especial i primària. S’ensenyarà el repertori del disc “Massatge amb cançons” (les tècniques i els beneficis del massatge infantil combinat amb cançons), junt amb d’altres propostes de relaxació sonora-musical i algunes cançons del repertori del disc Jocs de falda d’ara i de sempre.

Data: 12 Juliol 2016
Horari: 16:00 h – 20:30 h
Preu: 75€
Lloc: Espai Totsona, Cardedeu, Barcelona

QUE PUC FER PER MILLORAR LA VEU?

A càrrec d’en Gerson Gelabert

La veu és l’instrument que fem servir moltes hores al dia i sovint tenim problemes per entendre el seu funcionament. Aquest és un seminari pràctic per descobrir les teves possibilitats vocals, conèixer de forma bàsica el funcionament de la veu i aprendre a tenir cura però també a gaudir, de la veu parlada i cantada. Una nova visió de l’ensenyament de la veu, amb estratègies i exercicis pràctics, junt amb propostes de repertori cantat en diferents estils.

Data: 13 Juliol 2016
Horari: 16:00 h – 20:30 h
Preu: 75€
Lloc: Espai Totsona, Cardedeu, Barcelona