Condicions generals:

1-Sobre el mètode de pagament: l’única forma de pagament acceptada en la nostra botiga virtual és la targeta de crèdit o dèbit. El pagament es realitza amb totes les condicions de seguretat mitjançant una TPV virtual de Caixa de Catalunya. Per d’altres formes de pagament utilitzeu la comanda telèfonica trucant al telèfon 902 180 299 (horari: 9.30-14h)

2-Sobre el mètode d’enviament: l’única forma d’enviament acceptada per la botiga virtual és la missatgeria 24h. La comanda s’enviarà al client quan hagi estat preparada i el pagament s’hagi realitzat satisfactòriament. A partir d’aquest moment el plaç aproximat d’entrega és de 5-7 dis laborables i la tramesa pot trigar entre 24-48 hores depenent de la destinació.

Sobre les cançons personalitzades:

-Després de fer la comanda rebreu un correu electrònic amb les dades que heu introduït en els formularis. Si observeu alguna errada aviseu deseguida, enviant un correu electrònic a comandes@totsona.com, o bé truqueu a telèfon 902 180 299.

-Totsona no es fa responsable de les errades, ni tampoc es pot comprometre, a realitzar correccions ja siguin ortogràfiques o de contingut en les dades introduïdes pels clients en els formularis de dades personalitzables.

-El format dels CDs personalitzats és de CDR audio. Existeixen alguns lectors de CD i de DVD que no són compatibles amb aquest format. Tot Sona Records no es fa responsable en aquest cas.