NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 
 

Bada botó

15,00 

Aquest conte ens explica què li passa a la Rita quan s’adona que ha perdut una cosa petita, petita, però molt valuosa per a ella. L’ajudaràs a trobar-la?

Bada botó es un llibre CD per a nens i nenes de fins a 3 anys. Aquest conte ens explica què li passa a la Rita quan s’adona que ha perdut una cosa petita, petita, però molt valuosa per a ella. L’ajudaràs a trobar-la?

Pertany a la sèrie Música i Valors de Bellaterra Música Editorial i vol despertar i fomentar, d’una manera divertida i lúdica, mitjançant la música, el valor de les coses petites en els infants. Es basa en l’espectacle del mateix títol que les autores del llibre han creat per al teatre Kursaal de Manresa dins el projecte educatiu Rexics.

Autores dels textos: Marta Canellas i Anna Vega

Contingut: Llibre + CD àudio

Mides: 17 x 17 cm

Enquadernació: Tapa rústica

Pàgines: 32

Música: Anna Vega, Marta Canellas, Santi Serratosa, Arthur Freed, Nacio Herb Brown, Claude Debussy, Marco Uccellini.

Il·lustracions: Ed Carosia

Dir. de la col·lecció: Montse Roig

ISBN: 978-84-945557-0-1

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.