Qui som?

staff-alex

Àlex Martínez

La meva feina a Totsona és fer que tot soni!

Bàsicament, m’encarrego de la producció i els arranjaments musicals. També participo en les propostes de nous projectes.

Vaig estudiar música al Liceu de Barcelona i al Berklee College of Music de Boston. La meva especialitat va ser la composició i les bandes sonores. El meu instrument és el piano i el meu segon instrument un “mac” portàtil (quin remei!).

He treballat com a compositor de cinema i televisió i com arreglista i orquestrador. També he donat classes i he fet de músic de directe en diferents formacions. La meva passió, però, és el jazz. M’encanta la música i vull aprofitar aquestes línies per escriure uns quants pensaments sobre la meva feina i vocació. Avui en dia es fa un ús abusiu de la música. Els governs haurien de propiciar que la música no fos un art d’un sol ús, per això haurien de procurar fer lleis que afavorissin les activitats de tipus artístic com la música. Els músics ho tenim bastant complicat per aconseguir una vida laboral més o menys estable i això no ens afavoreix gaire a l’hora de crear.

Massa sovint música vol significar espectacle i no sempre ha de ser així. La música es pot gaudir a nivells diferents i cadascú la pot viure a la seva manera. Música per escoltar!!! A Totsona volem contribuir amb el nostre gra de sorra, intentant crear un repertori que alhora que funciona pedagògicament també ho faci des de un punt de vista estrictament musical. Espero que ho estiguem aconseguint.

staff-damaris

Dàmaris Gelabert

La meva feina a Totsona és molt variada i em dona l’oportunitat de fer coses molt diferents. Em dedico a cantar i enregistrar noms per a les cançons personalitzades. També poso en marxa nous projectes, componc cançons i porto tots els aspectes de supervisió pedagògica de l’empresa. També faig cursos, visites i xerrades de formació.

Vaig llicenciar-me en pedagogia (especialitat terapèutica) a la UB i vaig estudiar música a l’escola de Música de Granollers i al Berklee College of Music de Boston. Els meus estudis musicals sempre han estat centrats en la veu, l’educació musical i la musicoteràpia.

De petita ja cantava amb el meu germà i a més vaig estar a l’estudiantina de l’escola tocant la bandúrria. Somiava a ser Mary Poppins quan fos gran i amb els anys m’he adonat que el meu somni s’està fent realitat.

Com a cantant, els primers anys vaig participar en un musical infantil i vaig cantar en diferents grups i formacions, també he cantat en anuncis, en dibuixos animats i en discs sobretot de música infantil.

Vaig començar a donar classes de música a les escoles i de mica en mica em vaig adonar que les meves dues passions eren la música i els nens.

Després vaig descobrir la musicoteràpia i aquest és un camp apassionant, del que he après i continuo aprenent moltes coses.

Vaig enregistrar el meu primer disc en solitari (Tot sona!) l’any 1998 amb un segell propi (Tot Sona Records), des de llavors he continuat fent nous discos i cançons, també dono cursos i xerrades i sóc professora a la Universitat. Ah!… i el més important: sóc mare de l’Adrià i la Laia i sóc la dona de l’Àlex.

staff-lydia

Lydia Gelabert

Hola! Jo estic per posar una mica d’ordre, la meva feina a Totsona se centra en la gestió i administració, porto el management de la Dàmaris i participo en les noves produccions.

esther feliubadaló

Esther Feliubadaló

Estic a Totsona com a formadora del mètode d’Estimulació Musical Totsona per a mestres a escoles, per a grups de famílies a l’espai Totsona i imparteixo tallers d’estimulació musical a diferents espais i entitats. 

staff-clara

Clara Ruiz

Vull aconseguir que els vídeos i fotos siguin màgics, veure com gaudeixen d’aquest moment m’enriqueix moltíssim.