Elasticat

58,00 

Cinta elàstica per cantar i ballar cooperativament. Composta pels set colors de l’Arc de Sant Martí

Sense Stock

Esgotat

 

Descripció

Cinta elàstica per cantar i ballar cooperativament. Composta pels set colors de l’Arc de Sant Martí, fa 2,25 m en repòs. Disposa d’una sivella als extrems que permet crear un cercle o unir diversos elàstics.

Com a complement, també oferim la possibilitat d’adquirir un connector octogonal (preu: 18 euros).

Per a un grup de 25 persones es recomana la compra de 3 – 4 Elasticats.

Proposta didàctica: Violant Olivares
Fabricació: Harmony Games
Confecció: El Calaix de l’Àvia

Inclou un dossier pedagògic (pdf) i un cançoner (pdf), en un QR.

Material sedós, divertit, versàtil i, sobretot, molt flexible, l’Elasticat ens permetrà dur a terme un munt d’activitats cooperatives adequades a totes les edats i necessitats educatives. Els alumnes podran construir rotllanes, fileres i tota mena de figures geomètriques alhora que canten, ballen i segueixen la música.

Les possibilitats de moviment són immenses: Aixecar/abaixar, tirar endins/enfora, fer una onada, balancejar de dreta a esquerra, passar la cinta creuant les mans, remar amb braços simultanis o alterns, fer estiraments asseguts en rotllana, agafar-la i deixar-la anar alternativament, deixar-la anar tots alhora, caminar en marxa, fer formes allargades com serps o trens, fer ús del connector d’estrella (o octogonal) per crear formes complexes, com ara flors, rodes de molí, teranyines…

Alguns dels aspectes que es treballaran són els contrastos (dins-fora, amunt-avall, agut-greu, davant-darrere, lent-ràpid, recte-ondulat…), la pulsació i el fraseig. El fet que l’Elasticat estigui compost pels set colors de l’Arc de Sant Martí també permet que les activitats puguin adaptar-se als boomwhackers, les campanes de colors i altres instruments amb les mateixes característiques sonores.

Quins altres beneficis aporta l’Elasticat?

• Afavoreix la interacció social
• Cohesiona el grup i enforteix el sentiment de pertinença
• Fa guanyar confiança en un mateix (i en els altres) i millora l’autocontrol
• Fomenta la creativitat i les ganes d’explorar a través del moviment
• Augmenta la força i la flexibilitat de la musculatura (com també enforteix el tronc superior dels infants que van en cadira de rodes)
• Allibera tensions
• És ideal per passar una bona estona!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.