NOTA INFORMATIVA: Totes les comandes que es realitzin a partir del dia 2 d’agost de 2019 a les 12:00h a la nostra web se serviran a partir del dia 26 d’agost de 2019.
 
 
 

Do re mi fa flor

15,00 

La primavera en cançons

En estoc

Quant.

Després del CD Do re mi fa fred. L’hivern en cançons, i el Do re mi fa bo. L’estiu en cançons, us oferim el Do re mi fa flor. La primavera en cançons.

És un CD que recull deu cançons de nova creació que tenen com a temàtica la primavera. Les cançons estan adreçades a infants de fins a dotze anys, però la música està pensada perquè agradi a gent de totes les edats. També s’inclouen les 10 versions instrumentals de les cançons.

Les tradicions i elements de la cultura catalana us faran ballar, riure i cantar per fer-vos passar una primavera més divertida. Cada cançó us farà vibrar a ritmes molt variats: pop, country, ètnica, sevillana, rock, balada, bossa nova… I a cada peça hi trobareu una festa o un element d’aquesta època de l’any, com ara el tradicional dia de la Mona, l’al·lèrgia primaveral, la migració dels ocells, la Patum de Berga o l’Aplec del Caragol.

Les cançons són obra de Ferran Andechaga i Sergi Esparza, i les il·lustracions de Martine Pop.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.