Emergència al país de la màgia. Música i moviment.

15,00 

En estoc

SKU: MD223L Categories: ,
 

Descripció

Una proposta de música i moviment, obra de Nuria Mauricio i Rosabel Bofarull.

El treball parteix del conte Emergència al País de la Màgia editat per Onada Edicions el 2010, obra de Cinta Arasa i il·lustrat per Cristina Girol, un conte de temàtica nadalenca que té un ampli ventall de possibilitats per ser treballat a les escoles i es converteix en una proposta ideal per representar com a cloenda del primer trimestre del curs.

Nuria Mauricio fa una proposta de música i moviment explicada fil per randa per a tota la història, pensant en representar-la per part de tot l’alumnat d’una escola. Així doncs, al llibre podem trobar propostes didàctiques (algunes de l’àmbit de la cançó i altres de l’expressió corporal) que abarquen diferents cursos, des de P3 fins a 6è de primària.

Rosabel Bofarull ha compost diverses cançons i peces instrumentals especialment per aquesta proposta, així com també s’ha encarregat d’arranjar al català les cançons tradicionals ja existents en altres idiomes.

Totes aquestes músiques s’inclouen al llibre en format partitura i també es poden descarregar els seus àudios a partir d’un codi QR que es troba imprès al material.

Tot plegat, conforma un treball molt complert i pensat per gaudir de la música al mateix temps que es treballen diferents elements que marca el currículum escolar.

I potser alguns us preguntareu de què tracta la història en la qual es basa la proposta… doncs és una història on es planteja una problemàtica que afecta els personatges que viuen al país de la màgia, als quals se’ls presenten dificultats que els impedeixen de viatjar al nostre món aquest Nadal. Junts, amb perseverança i amb la col·laboració que rebran per part d’alguns infants, aconsegueixen trobar una solució per poder arribar al nostre món i que, d’aquesta manera, cap infant es quedi sense els seus regals de Nadal.

Al llarg de la història, els alumnes coneixeran personatges de la cultura popular de diferents indrets, com l’Olentzero (País Basc), la bruixa Befana (d’Itàlia) o el Tió (Catalunya).

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.