NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 
 

Encanteri a la granja

14,00 

Descripció:
Encanteri a la granja és el primer conte-quadern de la sèrie Música i Valors de Bellaterra Música Ed. Són contes musicats pensats per a nens i nenes de 2 a 6 anys, com a iniciació a la música i a l’educació en valors a través de diferents personatges.

Aquest conte està protagonitzat per animalets de la granja. A partir de les aventures d’aquests animalets anirem descobrint instruments musicals i introduirem l’experiència i el gaudi de compartir valors com la pau i l’alegria.

Contingut: Llibre/Quadern + CD
Mides: 17×17 -18 pàgines
Enquadernació: tapa tova
Autora del conte: Eulàlia Abad
Il·lustracions: Muntsa Vicente
Músiques: Elena montané
Execpte: Tots Amics de Elena Montané y Eulàlia Abad i, El silenci, adaptació de Elena Montané de la cançó original de Jordi Jauset Escucha Niño.

Intèrprets:
Lluna Aragón: violí; Queralt Camps: contrabaix; Jordi Clemente: guitarra acústica i percussions; Elena Montané: veu, piano, acordió i percussions

Inclou:
Llibre-quadern: Conte il·lustrat + dibuxos per a pintar dels personatges i els instrumentes que apareixen del conte + text sobre els valors.

CD: 1 era part – àudio conte amb fons de música
2 ona part – la música sense narració

  1. Conte
  2. Tots amics
  3. La fada de la pau
  4. El ball de l’ós
  5. L’aniversari de la princesa
  6. El ball dels esquirols
  7. El silenci
  8. La festa dels instruments
  9. La catifa màgica
  10. L’arc de Sant Martí

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.