Partitures de l’Arc de Sant Martí

22,00 

Sense Stock

Esgotat

 

Descripció

El psicòleg col.legiat i musicoterapeuta Joan Capafons presenta el seu primer llibre: Partitures de l’Arc de Sant Martí, una proposta metodològica de lectura musical concebuda per tots els públics. El llibre recull 20 cançons tradicionals catalanes, totes elles acompanyades amb la seva partitura standard i la seva partitura adaptada basada en els 7 colors de l’Arc de Sant Martí. Una proposta pràctica per compartir tant en familia com els qui volen iniciarse en el món de la lectura musical. Així aprendreu a tocar amb  instruments 20 cançons populars i tradicionals.

El llibre inclou 2 pàgines de gomets arrodonits amb la codificació de colors de l’arc de Sant Martí perquè pogueu enganxar als instruments. A la primera imatge de l’esquerra podeu veure una imatge dels gomets, pensats per enganxar a teclats, xil.lòfons, metal.lòfons, melòdiques, teclats d’ordinador, guitarres,…i on vosaltres creieu que es puguin enganxar.

El llibre compta amb el suport audio de les 20 cançons gravades amb la veu de la Maira Espriu especialista en tallers de música per famíliesprofessora de veuespecialista en aplicar la música pel benestar i infermera. També tenim les 20 cançons només amb bases instrumentals per a que pogueu interpretar les cançons del llibre seguint les partitures.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.