Cançons per ensenyar i aprendre

16,00 

Cançons per ensenyar i aprendre és una publicació que edita Rafael Dalmau (Barcelona, 2016) i que recull les experiències docents de Francesc Vicens ensenyant música a mestres.

En estoc

SKU: MD149L Categories: ,
 

Descripció

A partir del repertori vigent del cançoner tradicionalen llengua catalana, Francesc Vicens elabora un material didàctic musical per amestres d’educació infantil i primer cicle de primària- Agrupa les cançonspartint de dos criteris: l’interès curricular i la progressiómelòdica.

Pel que fa a l’interès curricular el mestre hitrobarà referències per a les situacions que requereixen música o que ambmúsica cantada puguin ser més dinàmiques. Pel que fa a la progressió melòdicael cançoner s’organitza sobre la base de la consecució acumulativa d’elementsmelòdics i ritmics en un ordre de dificultat progresssiva.

S’hi inclouen repertoris que presenten esquemes corporats concrets i ordenats (“El dit polze”) i d’altres més aleatoris (“Peupolidó”, “El Jan Petit”), cançons de moixaines i jocs (“Arri tatanet”), objectes quotidians (“Plegat paperet”), progressions numèriques (“La gallina Ponicana”), d’orientació (“Qui la ballarà”), el calendari festiu (“Per Nadal el porc ambsal”), el medi natural (“Les formigues”, “Cargol treubanya” les tonades de Sant Antoni)…

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.