NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 
 

Càntut Santi Serratosa

35,00 

Llibre de Santi Serratosa en què trobareu set coreografies de percussió corporal inspirades en el projecte Càntut, un recull de cançons populars i tradicionals de les comarques gironines.

Inclou:
Vídeos tutorials (a càrrec de Santi Serratosa i la SSM BigHand)
Àudios (amb i sense veu)

Autor: Santi Serratosa
Publicació: Editorial Harmony Games
Amb la col·laboració de:
Projecte Càntut
AEMCAT

En aquest recull de coreografies de percussió corporal, Santi Serratosa ens redescobreix set cançons que cantaven els nostres avis i àvies fent ús del propi cos: picant de mans, picant amb el peu a terra, fent espetegar els dits…

La reinterpretació d’aquestes cançons de transmissió oral, totes elles incloses dins del projecte Càntut, és una manera de mantenir viva la cultura popular i de vincular la tradició a noves formes d’expressió.

Els patrons rítmics de les set coreografies que expliquem en aquest llibre poden servir de base per a moltes altres cançons. Ara que la percussió corporal s’està obrint pas a les aules de música, tenir a l’abast aquest manual amb exemples pràctics pot ser una molt bona eina per a tot aquell que tingui ganes d’explorar les possibilitats del propi cos.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.