Gots Musicals Harmony Games

25,00 

Gots ideals per treballar l’harmonia i la música a través del joc

En estoc

SKU: MD025A Categories: ,
 

Descripció

Nou gots de diferents colors i amb un munt d’elements musicals al seu contorn que ens permetran treballar tot tipus de paràmetres educacionals: l’harmonia, la melodia, el ritme, la composició… Uns gots amb molt de ritme que poden ser un excel·lent recurs a l’aula de música!

Edició: Harmony-Games
Maquetació i il·lustració: Lluís Bertrans
Fabricació: Sarau i més
Copyright: Oriol Ferré

La col·lecció de Gots Musicals consta de nou gots de plàstic de diferents colors que tenen diversos elements al seu contorn. La naturalesa dels gots fa que puguin interaccionar entre ells (es poden alinear, apilar, dividir en grups, etc.) o que puguin ser utilitzats en jocs de percussió en grup. Tant la varietat d’elements que el componen com la diversitat de combinacions que podem crear, ens donen la possibilitat de realitzar un munt d’activitats didàctiques amb múltiples variants.

Els 9 Gots Musicals

La col·lecció consta de tres tipus de gots diferents segons el color intern (o el color del cul):

• 4 gots d’interior negre: contenen les notes musicals i el xifrat dels acords C major, D menor i E menor
• 4 gots d’interior blanc: contenen les notes musicals i el xifrat dels acords F major, G major i A menor.
• 1 got d’interior lila: conté les notes musicals i el xifrat de l’acord de B disminuït.

Pel que fa al color extern tots els gots són diferents; és a dir, visualment la col·lecció consta de nou gots de nou colors diferents. Aquests colors poden vincular-se a instruments musicals acolorits, com ara els boomwhackers o les campanes afinades de colors, i també tenen la funció de diferenciar-los els uns dels altres i poder aplicar-los algun tipus de consigna.

Els elements de cada got

• Part superior: Conte el xifrat de diferents acords segons el tipus de got. Així mateix, entre les notes que configuren l’acord hi apareixen quatre icones: un peu, una cuixa, una mà i uns dits. Una de les possibilitats que ofereixen aquestes icones és que, si apilem diversos gots, podem alinear-les de tal manera que apareguin diverses seqüències de percussió corporal.

• Part central: Inclou quatre cercles blancs. Cadascun dels cercles conté una o més figures musicals; en concret, cada got té una negra, dues corxeres, quatre semicorxeres i un espai en blanc que correspon a un silenci de negra.

• Part inferior: Conté una petita figura remarcada que indica la figura musical central que hi ha a la banda oposada. Aquests elements permetran que el professor que hi hagi al davant sàpiga quina figura ha de tocar cada alumne a cada instant. Al mateix temps, a la banda dreta i esquerra d’aquesta petita figura també hi apareixen les figures musicals prèvies i posteriors que tocarà l’alumne.

Altres dades

Els Gots Musicals d’Harmony-Games permeten realitzar una gran quantitat d’exercicis a partir dels quals es pot treballar l’harmonia, la melodia, el ritme, la composició i altres paràmetres educacionals. D’altra banda, un dels avantatges de treballar amb gots és que ofereixen la possibilitat de dur a terme activitats de manera vivencial, ja sigui en grups grans o petits, fent que persones amb diferents nivells puguin seguir el mateix ritme de classe i fer ús de la seva creativitat.

Una de les propietats més interessants dels Gots Musicals és que es poden pintar amb retoladors de pissarra blanca, de manera que el cercle blanc que hi ha a la part central, a banda de significar un silenci de negra, pot emprar-se per complementar els ritmes. Però també es pot pintar a qualsevol part del got, afegint-hi lletres que indiquin la forma de la composició, diferents compassos, el nom dels alumnes o qualsevol cosa que es vulgui deixar plasmada.

Els Gots Musicals d’Harmony-Games poden ser emprats tant per músics professionals com per infants que s’estiguin iniciant en el món de la música. Sens dubte, un dels materials didàctics més complets per a tots els públics. Què estàs esperant per aconseguir la teva col·lecció de gots?

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.