Rainbow songs

22,00 

En estoc

SKU: MD213L Categories: ,
 

Descripció

El psicòleg col.legiat i musicoterapeuta Joan Capafons presenta el seu primer llibre: Partitures de l’Arc de Sant Martí, una proposta metodològica de lectura musical concebuda per tots els públics. El llibre recull 20 cançons tradicionals en llengua anglesa, totes elles acompanyades amb la seva partitura standard i la seva partitura adaptada basada en els 7 colors de l’Arc de Sant Martí. Una proposta pràctica per compartir tant en familia com els qui volen iniciarse en el món de la lectura musical. Així aprendreu a tocar amb  instruments 20 cançons populars i tradicionals.

El llibre inclou 2 pàgines de gomets arrodonits amb la codificació de colors de l’arc de Sant Martí perquè pogueu enganxar als instruments. A la primera imatge de l’esquerra podeu veure una imatge dels gomets, pensats per enganxar a teclats, xil.lòfons, metal.lòfons, melòdiques, teclats d’ordinador, guitarres,…i on vosaltres creieu que es puguin enganxar.

També tenim les 20 cançons només amb bases instrumentals per a que pogueu interpretar les cançons del llibre seguint les partitures.

Joan Capafons presents Rainbow Songs, a songbook in which children can play the songs using the colors of the rainbow! Each song is written in standard notation with lyrics and chords and is also presented with colors instead of notes (a different color for each note – similar to Boomwhacker notation). Children can play on bells, xylophones, metallophones, push bells, handbells, or any other pitched instrument. Great for family sing-alongs!

 

Mary Had a Little Lamb

Ten in the Bed

Star Light, Star Bright

Jelly on a Plate

Are You Sleeping Brother John

Old McDonald Had a Farm

ABC’s Song

Row, Row, Row Your Boat

The Wheels on the Bus

Here We Go Looby-Loo

Brahms’ Lullaby

A Tisket, A Tasket

London Bridge is Falling Down

Five Little Monkeys

It’s Raining, It’s Pouring

Oh, We Can Play on the Big Bass Drum

Twinkle, Twinkle, Little Star

Oh, When the Saints

Amazing Grace Oh! Susanna

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.