NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 
 

Chopin i els nens

15,50 

Conte de Bellaterra Música Ed.

Descripció:

L’hivern de l’any 1838,  Fryderyk Chopin, acompanyat de la seva companya sentimental, George Sand, i dels dos fills d’ella, es va embarcar des de Barcelona cap a Mallorca en un vaixell anomentat “El Mallorquín”.

Van anar a Mallorca seduits per la bellesa i la tranquil·litat de l’illa i buscant un clima més suau que afavorís la salut del compositor. Però Mallorca a l’hivern és una illa humida, no va parar de ploure i la salut de Chopin no tan sols no va millorar sinó que va empitjorar. Es van instal·lar a la cartoixa de Valldemosa, un lloc preciós que sens dubte convida a la poesia i on Chopin va revisar i acabar els seus 24 preludis, opus 28, dels quals Listz va dir: “Són obres admirables per la seva diversitat i pel gust diferent que trobem en cada una d’elles…Tenen la llibertat i la grandesa que caracteritza les obres d’art”.

El conte s’inspira en l’anada de Chopin a Mallorca i ens presenta de manera molt divertida un viatge ple d’incidències a bord d’El Mallorquín.

El CD conté un recull d’obres per a piano relacionades amb Mallorca, o altres molt conegudes, com ara el Nocturn de Valldemosa, La gota l’aigua o el Vals del minut.

Contingut: Llibre + CD
Mides: 18×18 cm – 28 pàgines
Enquadernació: Cartoné
Autora del conte: Anna Obiols
Il·lustracions: Subi

Músiques:
2. Vals en C#menor, opus 64, num.2
3. Vals en Db Mayor, opus 64, num.1
4. Nocturn en C# menor, opus pòstum Wn37
Preludis, opus 28:
5. Núm. 7, en A Major
6. Núm. 15, en Db Major
7. Núm. 4, en E menor
8. Núm. 20, en C menor
9. Núm. 6, en B menor*
10. Núm. 9, en E Major*
11. Núm. 11, en B Major*
12. Núm. 14, en Eb menor*
13. Núm. 16, en Bb menor*
14. Vals en Eb Major, opus, 18**

Intèrprets:
Piano: Paul Badura-Skoda

ISBN: 978-84-936945-4-8

 

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.