El petit Albéniz

15,50 

En estoc

SKU: CDE128 Categories: ,
 

Descripció

Conte de Bellaterra Música Ed.

Descripció:

El llibre amb disc compacte que us presentem està pensat per a nens i nenes de tres a vuit anys. Entre la ficció i la realitat, el conte tracta de les aventures d’un jovenet Albéniz i reflecteix el caràcter divertit, arriscat i apassionat del compositor, amb el qual tots els nens es poden identificar.

Les músiques pertanyen als quaderns previs a la seva obra mestra, Iberia. Hi podreu sentir la primera peça que va escriure Albéniz quan sols tenia vuit anys, juntament amb altres obres molt conegudes com Rumores de la caleta, Asturias, Granada, Tango, Capricho catalán o altres que el compositor va pensar per als estudiants de piano. Totes destaquen pel seu bon gust i sensibilitat.

Albéniz, tot i néixer a Camprodon i viure a Barcelona i Madrid, va passar la major part de la seva vida fora d’Espanya. Des de l’estranger, va saber captar com ningú el so de la música espanyola. La seva música per a piano recorda molt la sonoritat de la guitarra i evoca els colors, les olors, les melodies i sobretot els ritmes de les músiques de les diferents cultures que conformen Espanya. A més, trobareu un apunt biogràfic sobre la vida de l’autor.

El petit Albéniz és la vuitena entrega de la sèrie «Els grans compositors i els nens» i està dedicada a un dels més grans pianistes i compositors de la història de la música espanyola.

És un conte divertit i fresc, amb una música plena d’encant i bon gust!

Contingut: Llibre + CD
Mides: 18×18 cm – 28 pàgines
Enquadernació: Cartoné
Autora del conteAnna Obiols
Il·lustracionsSubi

Músiques:
2. Marcha militar
3. Preludio
4. Capricho catalán
5. Tango
6. Pavana (fragment)
7. Asturias *
8. Vals op. 25 nº2
9. Rumores de la caleta **
10. Granada
11. Sevilla
12. Córdoba

Isaac Albéniz va compondre la Marxa militar quan tenia 8 anys. L’enregistrament d’aquesta obra s’ha fet a partir d’una edició conservada al Fons Albeniz del Museu de la Música de Barcelona i és la primera gravació que se n’edita comercialment.

La Pavana és una peça fàcil que Albéniz va compondre especialment per a mans petites.

Intèrprets:

Piano: Marina Rodríguez Brià,
Castanyoles: Belén Cabanes,
Guitarra: Andreas M. Germek

ISBN: 978-84-939027-9-7

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.