NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 
 

De bracet. Samfaina de colors

15,00 

Disc de l’espectacle “De bracet”, de Samfaina de colors, estrenat l’any 2009, amb 84.000 espectadors i 209 representacions.

L’escenari ple de llibres, la guitarra i les veus… el pollet canta blues, al gegant ningú l’entén, el número 4 enveja el 3, el rellotge que balla i balla, la fada encantadora, la barralla de la cullera i la forquilla, la vaca divertida, la nina descolorida, les bombolles de sabó… Van DE BRACET música i poesia i per a fer-ho més rodó es fan cançó!

De bracet és un espectacle per a fer estimar la poesia a tots els infants. Sense estridències, senzill i imaginatiu té la capacitat de comunicar sentiments. I tot gràcies a una posta en escena sòbria i acurada a unes cançons boniques i de qualitat i a uns intèrprets de primera fila. Felicitats!

Lola Casas, poeta, 14 de març de 2009.

Mirna Vilasís: veu, piano i teclats
Xavi Múrcia: veu, guitarres, mandola, composició, gravació i direcció musical.

Marcel Múrcia i Vilasís: veu
Martí Múrcia i Vilasís: veu
Maria Múrcia i Vilasís: veu
Xarli Oliver: percussions

Kei Macias: mescles

Aquest treball s’ha gravat el mes d’octubre de 2009 a Argelaguer, a l’estudi de Discos a mà.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.