Un dia al mar

17,50 

Sessions pràctiques d’iniciació a la música i a la dansa.

En estoc

SKU: MD191L Categories: ,
 

Descripció

L’objectiu principal d’aquest llibre + CD és proporcionar una sessió bàsica d’iniciació a la música i a la dansa creativa amb el tema argumental “Un dia al mar”.

Aquest material és el resultat del treball d’investigació de Susana Pérez, Montse Roig, Marta Canellas i Eugènia Arús, especialistes en música i dansa, amb diferents grups d’infants d’edats variades a partir de tres anys, que assisteixen regularment a classes de música i dansa. Aquest treball d’investigació s’ha basat en línies generals en l’estudi de les reaccions dels infants davant dels temes musicals proposats, de manera que s’han acceptat els temes en els quals coincidien la interpretació musical i els moviments naturals dels infants i s’han rebutjat els que no complien aquest requisit.

La sessió que presentem permet iniciar-nos a la dansa creativa utilitzant els recursos que ens proporciona la música i introduir-nos a les peces utilitzant el moviment per treballar conceptes musicals. Està distribuïda en set apartats i cada un conté exercicis que segueixen un ordre establert per facilitar el treball de l’educador:

1. Posada a punt

2. Imaginació / técnica / emocions

3. Ritme-percussió

4. Audició

5. Cançó i jocs cooperatius

6. Relaxació

7. Comiat.

A QUI VA ADREÇAT: Mestres d’educació infantil i primària (alumnes entre 3 i 9 anys). Mestres de música i dansa. Estudiants de pedagogia i magisteri. Músics i ballarins. Educadors i persones interessades en l’educació a través de la música i el moviment.

Autors dels textos: Susana Pérez

Contingut: Llibre d’exercicis + CD

Mides: 23 x 16 cm

Enquadernació: Tapa tova

Pàgines: 44

Idioma: Català

Lletres de les cançons: Eugènia Arús i Marta Canellas

Música: Eugènia Arús

Il·lustracions: Muntsa Vicente

Disseny gràfic: Natalia Margarit

Dir. de la col·lecció: Montse Roig

Edita: Bellaterra Música Ed. / A Sense of Music, S.L.

ISBN: 978-84-948399-7-9

IBIC: YQ, AVS, YB, YQB, YQW

 

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.