NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 
 

Anem a la selva

16,50 

Materials pràctics d’iniciació a la música i moviment per a docents. Sessions pedagògiques de Bellaterra Música Editorial.

Anem a la Selva, és un material pràctic, resultat del treball d’investigació que un equip d’especialistes ha realitzat amb grups de nens i nenes de diferents edats que assisteixen regularment a classes d’iniciació a la música i el moviment.

El treball d’investigació s’ha basat, en línies generals, en l’estudi de les reaccions naturals dels nens i nenes davant dels temes musicals proposats: s’han adaptat els tempos i els caràcters de les músiques, així com l’estructura i el desenvolupament dels exercicis, a les respostes espontànies dels infants. Així mateix, s’han
incorporat variacions i suggeriments en algunes activitats a partir d’observar com reaccionaven grups de característiques diferents.

Les activitats que presentem estan dividides en diferents apartats que inclouen exercicis de treball corporal, ritme i percussió, audició, cançó i relaxació.

Els exercicis que es proposen segueixen un ordre establert que facilita l’organització de les classes i garanteix unes sessions equilibrades en continguts, de manera que no es necessari estar pendents de la progressió dels exercicis i permet centrar l’atenció en els alumnes i el desenvolupament de la classe/grup.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.