NOTA INFORMATIVA:

Des de Totsona Records, hem decidit que la nostra botiga online per venda de productes físics romandrà tancada fins al final de l'estat d'alarma.

Posar als missatgers i treballadors en risc per articles que no són de primera necessitat no és ara mateix el que volem, creiem que la seva salut és més important.

De moment, només es poden fer comandes de productes de descàrrega.

 
 
 

Bada botó

16,50 

Materials pràctics d’iniciació a la música i moviment per a docents. Sessions pedagògiques de Bellaterra Música Editorial.

Bada botó és un llibre de materials didàctics que acompanyen i complementen les cançons del conte Bada botó, inclòs en la col·lecció Música i Valors.

Us presentem una sèrie de propostes didàctiques perquè els educadors tingueu eines i recursos per treballar dins l’aula amb els infants i pugueu viure, experimentar, emocionar-vos, sentir, cantar, dansar i expressar-vos amb la música i la història de Bada botó. Una història en què la música i les cançons són el fil conductor, i que posa en primer terme la sensibilització, l’escolta activa i tots els matisos i la riquesa de la comunicació no verbal.

Al final hi ha una sessió de música familiar i també trobareu cançons que es poden realizar de manera independent amb alumnes més grans.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.