Warning: mysqli_query(): (HY000/1030): Got error 28 from storage engine in /var/www/vhosts/totsona.com/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 2007

Error a la base de dades del WordPress: [Got error 28 from storage engine]
SELECT DISTINCT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id LEFT JOIN wp_termmeta AS tm ON (t.term_id = tm.term_id AND tm.meta_key = 'order') WHERE tt.taxonomy IN ('product_cat') AND tr.object_id IN (4581) ORDER BY tm.meta_value+0 ASC, t.name DESC

 
 
 

Un paseo por el bosque

16,50 

Sessió pràctica d’iniciació a la música i la dansa per a nens i nenes de 3 a 5 anys amb un tema argumental: un passeig pel bosc.

En estoc

Quant.

Materials pràctics d’iniciació a la música i moviment per a docents. Sessions pedagògiques de Bellaterra Música Editorial.

L’objectiu principal d’aquest llibre + cd és proporcionar una sessió pràctica d’iniciació a la música i la dansa per a nens i nenes de 3 a 5 anys amb un tema argumental: un passeig pel bosc.

Aquest material és el resultat del treball d’investigació d’un equip d’especialistes de música i dansa amb diferents grups de nens i nenes de diverses edats que assisteixen regularment a classes d’iniciació a la música i/o dansa.

La sessió que presentem permet inciar-nos en la dansa i en la música utilitzant el moviment per a treballar conceptes musicals i viceversa. Està distribuïda en set apartats i cadascun conté exercisis que segueixen un ordre establert per facilitar el treball de l’educador/a.

Trobareu consells i suggerències per a l’educador/a, condicions de l’aula i en referència al material.

Les explicacions estan en castellà però les cançons són instrumentals de manera que es pot treballar en tots els idiomes.

Esperem que el gaudiu!

Contingut: llibre-quadern + CD

Mides: 16×23 cm – 40 pàgines

Enquadernació: Cartoné

Autores: Susana Pérez i Montse Roig

Il·lustracions: Muntsa Vicente

Músiques: Eugènia Arús

Intèrprets: Eugènia Arús, Adrián Mateo, Félix Gallego, María Reinón, A Martínez

ISBN: 978-84-933161-3-6

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.