Ukelele per a mans menudes

22,00 

30 cançons en català per a cordes a l’aire i un dit

En estoc

 

Descripció

Us presentem el primer cançoner d’ukelele pensat per als infants més petits, amb cançons especialment triades per puntejar i rasguejar amb les cordes a l’aire o amb un sol dit.

El repertori que hi trobareu són cançons tradicionals i d’altres de pròpia creació, compostes amb la intenció d’omplir el buit existent específic per a l’aprenentatge de l’ukelele en català. Els àudios adjunts us ajudaran a conèixer-les i aprendre-les més fàcilment.

Les melodies per a puntejar es presenten, d’una banda, amb partitura i tablatura per als més grans, i d’altra banda, amb el text i cercles de colors que permetran als més xics fer una lectura adaptada molt visual i senzilla.

A les cançons per a rasguejar trobareu els diagrames dels acords més fàcils amb què podeu acompanyar-vos amb l’ukelele, ja que només necessitareu un sol dit, o fins i tot cap!

Us recomanem que aneu combinant cançons de punteig i de rasgueig indistintament, i sobretot que, tant si les toqueu a casa com a l’escola, en família o amb els amics, us acompanyin per cantar plegats i gaudir sense parar!

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

També us recomanem…