Els tresors d’en Pau

16,50 

Sessions pràctiques d’iniciació a la música i a la dansa.

Out of stock

Esgotat

SKU: MD216L Categories: ,
 

Descripció

Els tresors d’en Pau és una proposta molt especial, elaborada en col·laboració amb la Vil·la Museu Pau Casals. Vol ser un homenatge a aquest gran músic i al violoncel, un instrument que també acompaña les autores d’aquests materials des de fa molts anys. Paral·lelament, és una proposta musical pensada per a infants fins a 3 anys, per tal de donar espai a la seva sensibilitat i l’alegria vers la música i compartir una experiència a través del cos, dels sentits i d’una escolta activa.

A QUI VA ADREÇAT: Educadors de llars d’infants i d’etapa infantil, coordinadors de tallers de música en família i també a les famílies que desitgin viure una experiència musical a casa.

Material didàctic de música i moviment.

El fil conductor d’aquest projecte musical és en Pau, un nen que ens rep a casa seva, a la platja de Sant Salvador. Ens convida a passejar amb ell, a escoltar els sons que l’envolten i a guardar-los dins nostre com a autèntics tresors. Cada so inspira una de les peces musicals d’aquest projecte, totes elles caracteritzades pel so del violoncel, un so ric en matisos.

Les músiques, amb el caràcter corresponent de cadascuna, així com de les activitats, estan pensades perquè es puguin treballar en ordre, una rere l’altra. Així mateix, també és posible repartir el treball de les peces durant diferents sessions o bé aprendre cada cançó per separat, independentment de la resta, dins del context que l’educador cregui convenient. En qualsevol cas, us proposem que la música i l’expressió corporal, més que la paraula, siguin els elements principals de comunicació amb els infants.

MATERIAL COMPLEMENTARI: Conte de la col·lecció Grans Músics, Grans Homes “Pau Casals, el col·leccionista de pipes” de Bellaterra Música Ed. (ISBN: 978-84-935883-8-0)

Autors dels textos: Marta Canellas i Julia Pérez
Contingut: Llibre d’exercicis + CD
Mides: 23 x 16 cm
Enquadernació: Tapa tova
Pàgines: 36
Idioma: Català
Edició: 1a
ISBN: 978-84-120565-2-5
IBIC: YQ, AVS, YB, YQB, YQW

Lletres de les cançons: Marta Canellas i Julia Pérez

Música: Marta Canellas i Julia Pérez
Interprets: Guillem Roma (guitarra i veu); Olga López (veu); Marta Canellas (violoncel); Julia Pérez (violoncel)
Il·lustracions: Ed
Dir. de la col·lecció: Montse Roig
Edita: Bellaterra Música Ed. / A Sense of Music, S.L.
P.V.P: 16,50€

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.